Erhverv

Erhvervsrengøring

Få professionel erhvervsrengøring på hele Sjælland

Hos Quick Industri- og Rengøringsservice har vi mere end 27 års erfaring og viden om erhvervsrengøring. Vi tør derfor godt kalde os specialister i rengøring til erhverv. Siden 2001 har vi gennem Quick Industri- og Rengøringsservice tilbudt skræddersyede rengøringsløsninger til virksomheder, som har brug for en hjælpende hånd til at nå helt ind i krogene og få bugt med skidt og snavs. Både kvalitet og service er altid højeste prioritet hos os, og vi bestræber os til hver en tid på at anvende de mest miljørigtige rengøringsmidler. Derudover går vi op i at dosere korrekt og minimere spild af produkter, så vi kan opretholde en miljøbevidst rengøringsvirksomhed. Vi har til huse i Roskilde, men vi tilbyder også erhvervsrengøring i København, Køge og andre omkringliggende byer. Bor du længere væk, er du også velkommen til at kontakte os.

Mange forskellige serviceydelser indenfor erhvervsrengøring

Hos Quick Industri- og Rengøringsservice i Roskilde og omegn har vi erfaring med mange forskellige serviceområder og tilbyder en lang række af forskellige serviceydelser indenfor erhvervsrengøring.

Vi tilbyder bl.a.:

Skriv til os

Ved hjælp af formularen kan du med fordel kontakte os direkte, med henblik på at blive kontaktet hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Erhvervsrengøring på Sjælland

Fordelene ved en grundig erhvervsrengøring

Det at vigtigt at have et godt indeklima på arbejdspladsen, da det fremmer medarbejdernes sundhed, trivsel og effektivitet. Tiden kan være knap på arbejdspladsen, og rengøringen kan komme i sidste række. Hvis det halter med rengøringen, kan man i værste tilfælde risikere, at sygdomsstatistikken blandt medarbejderne stiger, og at folk bliver forstyrret af hovedpine og et dårligt indeklima. Derfor kan det være en god idé at få professionel rengøring til erhverv, så alle trives og kan bruge sin tid på det vigtigste i virksomheden.

Derfor skal I bestille rengøring til erhverv udefra

Udover at rene overflader, kontorpladser og mødelokaler kan være direkte medvirkende til færre sygedage blandt jeres medarbejdere, så får I med en professionel industrirengøring en regelmæssig rengøring på alle virksomhedens områder. I slipper selv for at uddelegere, hvem der står for hvad –herunder afstøvning, støvsugning, gulvvask, pudsning af vinduer og meget mere! Dermed bliver der luft i kalenderen til at fokusere på de vigtigste arbejdsopgaver, og samtidig opretholde et optimalt indeklima.

Hvis der er tale om en virksomhed med mange lokaler og kontorpladser, er det væsentligt tidsbesparende at få en ekstern partner til at klare rengøringen for jer. Med en erhvervsrengøring kan I være sikre på, at jeres præmisser altid fremstår rene og ordentlige, så I skaber et positivt indtryk overfor samarbejdspartnere og kunder såvel som medarbejdere.

Erhvervsrengøring til virksomheder på Sjælland

Kan du ikke umiddelbart finde den service, som du søger, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os – det kan sagtens være, at vi kan hjælpe dig alligevel. Vi tilbyder også serviceaftaler, rammeaftaler og faste kontrakter afhængig af, hvad du som kunde efterspørger inden for erhvervsrengøring. Vi bestræber os altid på at have de samme medarbejdere hos vores faste kunder. Det betyder, at vores faste kunder 90% af gangene vil møde de samme medarbejdere i forbindelse med de faste rengøringsopgaver i virksomheden.

Aftal en skræddersyet rengøringsaftale med os

Vi gør os umage for, at rengøringen i virksomheden skal føles fuldstændig overskuelig. Derfor tilbyder vi at skræddersy en aftale om erhvervsrengøring, så den passer lige præcis ind i jeres tidsplan. Vi kommer og gør rent uden for kontortiden, og vi gør også rent i weekender, hvis der er behov for det. Ring til os på tlf. 70 88 96 76 og hør mere om, hvilken rengøringsløsning vi kan hjælpe dig med.

+(45) 43 43 30 24

[email protected]