Erhverv

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring over alt

Vi udfører hovedrengøring af bl.a. trapper, fabrikshaller og kontorer. Vi udfører hovedrengøring over alt og har ingen begrænsninger eller restriktioner. Vores kunder efterspørger hovedrengøring, og vi leverer en grundig hovedrengøring til dem.

Fleksibel hovedrengøring i Roskilde og omegn

Rengøring i arbejdstiden kan være et forstyrrende element. For at kunne udføre sit arbejde på mest effektive vis bør forstyrrelser holdes på et minimum. Derfor er det ideelt, hvis rengøringen af arbejdspladsen kan foregå uden for arbejdstiden.

Dette er vi opmærksomme på hos Quick Industri- og Rengøringsservice, og derfor tilbyder vi også rengøring både i aftentimerne og i weekenden. Vi tager altid højde for den enkelte virksomheds åbningstider og aftaler i samarbejde med kunden, hvornår rengøringen skal finde sted.

Vi tilbyder således individuelle løsninger, som passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov.
Vi tilbyder bl.a. hovedrengøring til virksomheder i Roskilde, København og Køge.

Skriv til os

Ved hjælp af formularen kan du med fordel kontakte os direkte, med henblik på at blive kontaktet hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hovedrengøring i Roskilde

Derfor bør du overveje professionel hovedrengøring

Der er flere forskellige grunde til at overveje at bruge penge på professionel rengøring i en virksomhed. Med professionel rengøring er du sikret, at rengøringen bliver grundigt og ordentlig.

Med god og hyppig rengøring sikres et godt indeklima, hvor medarbejdere trives og kan arbejde effektivt. Med professionel rengøring sparer du og dine medarbejdere også tid på rengøring: tid som kan bruges på vigtige arbejdsopgaver i stedet. Det kan også være generende, hvis I selv skal gøre arbejdspladsen ren i arbejdstiden, da det vil forstyrre de medarbejdere, som ikke deltager i rengøringen, men er beskæftigede med arbejdsopgaver.

For at undgå forstyrrelser i arbejdstiden og sikre at medarbejderne arbejder effektivt, kan man få professionel rengøring uden for virksomhedens åbningstider. Så kan du og dine medarbejdere møde ind mandag morgen til en ren arbejdsplads og se frem til en arbejdsdag uden forstyrrende rengøring.

+(45) 43 43 30 24

[email protected]