Erhverv

Industrirengøring

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder

Industrirengøring

Få professionel industrirengøring

Hos Quick Industri- og Rengøringsservice i Roskilde har vi mange års erfaring med rengøring inden for forskellige industriområder. Industrirengøring dækker over mange forskellige rengøringsydelser til industrien, heriblandt rengøring af maskiner, tekniske anlæg, renrum, laboratorier, tanke, siloer samt facade- og graffitirens og ventilations- og skaktrens. Rengøringen i industrien er noget mere omfattende end rengøring i private hjem og erhverv og kræver derfor ekspertise samt de rigtige remedier og produkter til at udføre rengøringen korrekt. Vi har tidligere hjulpet kunder inden for medicinalindustrien, køkken- og resturationsindustrien og fabriksindustrien. Andre industriområder er byggepladser, forbrændingsanlæg, forsyningsværker, bolig- og ejendomsselskaber, lufthavne og andre former for transport.

Industrirengøring i Roskilde og omegn er vores speciale

Industrikunder herunder kraftvarmeværker, medicinalfirmaer samt andet stort industri er vores speciale. Kraftvarmeværker er store anlæg, som producerer elektricitet og varme. De mange kraftvarmeværker i Danmark indeholder store kedler, turbiner og generatorer. Ligesom andre større industrier er det vigtigt med rengøring på et kraftvarmeværk. Også i medicinalindustrien hvor der produceres medicin er rengøring af stor betydning. Foruden sikkerhed og kvalitet er en god hygiejne et af de vigtigste kriterier i medicinalindustrien. Standarderne for sikkerhed, kvalitet og hygiejne er ekstremt høje i denne industri – og vi hjælper med at holde hygiejnestandarden oppe.
Vores kunder ligger primært i Roskilde, Køge og København, men vi hjælper også gerne, hvis din virksomhed ligger længere væk. 

Referencer

Vores kunder