Erhverv

Industrirengøring

Få professionel industrirengøring

Hos Quick Industri- og Rengøringsservice har vi mange års erfaring med rengøring inden for forskellige industriområder, og vi kører ud til mange produktionsvirksomheder i Roskilde, Køge og Sjælland. Rengøringen i industrien er noget mere omfattende end rengøring i private hjem og erhverv og kræver derfor ekspertise samt de rigtige remedier og produkter til at udføre rengøringen korrekt. Vi har tidligere hjulpet kunder inden for medicinalindustrien, køkken- og resturationsindustrien og fabriksindustrien. Andre industriområder er byggepladser, forbrændingsanlæg, forsyningsværker, bolig- og ejendomsselskaber, lufthavne og andre former for transport.

Hvad er industrirengøring?

Industrirengøring dækker over mange forskellige rengøringsydelser til industrien, herunder rengøring og rens af:

  • Maskiner
  • Tekniske anlæg
  • Renrum
  • Laboratorier
  • Tanke
  • Siloer
  • Facade og graffiti
  • Ventilation og skakt

Industrirengøring er en ret omfattende aktivitet, som kræver professionelle rengøringsmidler og personale, som har erfaring med at fjerne genstridigt skidt og snavs.

Vi anvender tørisblæsning

Ofte vil belægninger såsom malingrester, lim, lak, sod og rust være besværlige at fjerne og kræver lidt ekstra knofedt. Hertil er tørisblæsningen en ret effektiv og skånsom metode til at rense netop disse. Tørisblæsningen er en rengøringsmetode, hvor man anvender tøris som spulemiddel (i stedet for vand). På den måde kommer man nemt ned i revner og sprækker uden at beskadige sårbare overflader og komponenter – tøris er nemlig, som navnet også indikerer, tørt, ikke-strømledende og sliber ikke mod overfladen.

Det er nemt at gennemgøre en industrirengøring med tørisblæsning, idet det emne, der skal rengøres, ofte ikke behøver at blive demonteret. Det er både smart og tidsbesparende for alle parter. Derudover er der en lang række fordele ved at bruge tørisblæsning til industrirengøring: der efterlades ingen både overflader eller restprodukter fra rengøringsmidler eller lignende, og rengjorte maskiner og dele kan tages i brug med det samme.

 

Skriv til os

Ved hjælp af formularen kan du med fordel kontakte os direkte, med henblik på at blive kontaktet hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Professionel industrirengøring

Miljørigtig industrirengøring

Det er med god samvittighed, at vi hver dag hjælper virksomheder med at bevare det sunde og rene indeklima. Vi bruger nemlig rengøringsmidler, som er fri for parfume, farve og kræftfremkaldende stoffer. Med andre ord tager vi omsorgen for vores miljø alvorligt i alle industrirengøringsopgaver. Vi er i jævnlig kontakt med vores leverandører for at holde os opdateret på miljørigtige rengøringsmidler og stiller samtidig store krav til samme.

Vi sørger altid for at sortere alt affald korrekt. Det sker enten i samarbejde med vores kunder på deres matrikel ellers kører vi selv alt skrald ud på en genbrugsstation, hvorefter alt sorteres forsvarligt i de rette containere.

Industrirengøring i Roskilde og omegn er vores speciale

Industrikunder herunder kraftvarmeværker, medicinalfirmaer samt andet stort industri er vores speciale. Kraftvarmeværker er store anlæg, som producerer elektricitet og varme. De mange kraftvarmeværker i Danmark indeholder store kedler, turbiner og generatorer. Ligesom andre større industrier er det vigtigt med rengøring på et kraftvarmeværk. Også i medicinalindustrien hvor der produceres medicin er rengøring af stor betydning. Foruden sikkerhed og kvalitet er en god hygiejne et af de vigtigste kriterier i medicinalindustrien. Standarderne for sikkerhed, kvalitet og hygiejne er ekstremt høje i denne industri – og vi hjælper med at holde hygiejnestandarden oppe.

Vores kunder ligger primært i Roskilde, Køge og København, men vi hjælper også gerne med industrirengøring, hvis din virksomhed ligger længere væk.

+(45) 43 43 30 24

[email protected]