Erhverv

Møbelrens

Møbelrens af forskellige møbler i Roskilde, Køge og København

Gamle og slidte møbler behøver ikke nødvendigvis erstattes med nye. Med professionel møbelrens får møblerne nyt liv, og I kan spare penge på at købe helt nye møbler til arbejdspladsen. Med en professionel omgang møbelrens renses og plejes møblerne. Dermed forsvinder pletter og snavs fra møblerne, og farven og dybden i møblerne vender tilbage.

Quick Industri- og Rengøringsservice i Roskilde tilbyder rens af næsten alle former for møbler. Vi kan få gamle og beskidte møbler til at fremstå som næsten nye. Er sofaerne i fællesrummet slidte, stolene i mødelokalet beskidte eller møblerne i receptionen trætte at se på, bør I overveje at give møblerne en omgang professionel møbelrens i stedet for at købe nye møbler.

Derfor er møbelrens vigtigt

Der er flere forskellige grunde til at overveje møbelrens. Udover at møbelrens giver møblerne et flot udseende, fjerner møbelrens også ubehagelige lugte fra møblerne, da møblerne desinficeres. Møbelrens kan dermed medvirke til at skabe et bedre indeklima på arbejdspladsen.

Tilmed forlænger møbelrens også møblernes levetid, hvorfor møbelrens er en god investering. Rene møbler er både flotte, men også sundere for medarbejderne på en arbejdsplads. Vi bestræber os altid på at bruge de mest miljørigtige midler til rengøring – også når det kommer til møbelrens. Ligeledes sørger vi for at dosere korrekt for at undgå spild af produkter.

Skriv til os

Ved hjælp af formularen kan du med fordel kontakte os direkte, med henblik på at blive kontaktet hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

+(45) 43 43 30 24

[email protected]