Erhverv

Tæpperens

Derfor er tæpperens vigtigt

Hvis tæpperne i virksomheden er trætte og slidte eller har fået pletter, behøver I ikke nødvendigvis skifte dem ud med nye tæpper. Med tæpperens kan pletterne nemlig fjernes, og tæpperne blive så gode som nye.

Fordi tæpper udsættes for mange slags pletter og slitage, kræver tæpper ligesom andre tekstiler rensning for at sikre en lang levetid. Ikke kun møbler, men også tæpper bør holdes rene – både for at sikre et flot udseende, men også for at undgå et dårligt indeklima på arbejdspladsen.

Beskidte tæpper kan nemlig indeholde skidt, støv og bakterier og kan genere særligt støvmideallergikere. Beskidte tæpper kan også lugte og kræve desinficering. Der er derfor massere af gode grunde til at få renset tæpper.

Vi tilbyder rensning af næsten alle former for tæpper – både mindre tæpper, ægte tæpper og væg-til-væg tæpper. Quick Industri- og Rengøringsservice bestræber sig altid på at bruge de mest miljørigtige rengøringsmidler – også hvad angår tæpperens, ligesom at vi altid doserer korrekt for at undgå spild af produkter.

Vi servicer bl.a. virksomheder i Roskilde, Køge og København – ligger din virksomhed længere væk, er du stadig velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

Ved hjælp af formularen kan du med fordel kontakte os direkte, med henblik på at blive kontaktet hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tæpperens på Sjælland

Sådan foregår tæpperens

Da det er et stort og krævende stykke arbejde at rense tæpper, er det bedst at overlade dette til en professionel. På den måde sikres, at tæppet bliver renset korrekt. Tæpperensning foregår ved, at tæppet bankes og rystes grundigt, så sand, støv og skidt fjernes fra tæppet. Herefter behandles synlige pletter og tæppet forvaskes i et specielt vaskekar med en sæbeblanding.

Rensningen foregår, mens tæppet ligger fladt på gulvet, hvorefter tæppet eftervaskes og udskylles på et specialanlæg. Efter rensningen lufttørres tæppet indtil det er tørt og får en omgang imprægnering, der gør tæppet afvisende over for skidt og snavs.

+(45) 43 43 30 24

[email protected]