indusrtry

Industri

Industrirengøring er et stort område, som Quick er eksperter på og følgende områder hører ind under industrirengøring:

Medicinalrengøring

Rengøring i medicinalindustrien er en af de mange specialer vi dækker. Opgaver, der skal løses, er for eksempel rengøring af laboratorier, der skal være 100% rene, før de tages i brug. Rengøring af vandbehandlingsrum og trykluftsrum ved periodisk arbejde. Vi har 25 års erfaring med rengøring i medicinalindustrien og meget af det arbejde, der udføres indenfor denne branche kræver overblik, perfektionisme og sikkerhedsudstyr.

Køkken og restaurationsrengøring

Hovedrengøring af køkkener er nødvendigt 1-2 gange årligt. Eksempelvis vask af emhætter, lofter, vægge, borde, diske, vinduer, ovne, komfurer, hylder, skabe samt gulve. Alt stål poleres op med stålplejemiddel, der får selv det mest slidte stål til at skinne som nyt. Har sundhedsmyndighederne været på kontrol og har De fået anmærkninger, advarsler eller en sur smiley, så ring trygt til Quick og alle Deres problemer vil blive løst.

Fabriksrengøring

Rengøring af produktionslokaler. Støvsugning og afvaskning af lofter, vægge og gulve i fabrikshaller samt de dertilhørende elementer, herunder lamper, ventilationsrør, sprinklerrør, betonspær, kabelbakker, kontakter, kranskinner og maskiner. Lift kan rekvireres via os eller blive leveret af kunden selv.

Kom i kontakt med os