RENGØRING

Privat rengøring er altid en tillidssag mellem kunden og rengøringsselskabet. Quick Rengøring ApS udfører professionel rengøring i Roskilde og omegn. Kunderne kender os og ved at rengøringen er i gode hænder. Vi kender vore kunder og sikrer en god kvalitet og integritet i vort arbejde. Quick Rengøring ApS har et voksent og veluddannet personale.

Vi ønsker en tæt kontakt med vore kunder og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at det er den samme rengøringsassistent, der kommer hos den enkelte kunde hver gang. Vi kommer aldrig uanmeldt ud til privat rengøring.

Rengøringen tager altid udgangspunkt i kundens ønsker omkring hvad der skal laves. Eksempelvis kan en meget grundig rengøring af badeværelse prioriteres den ene gang og næste gang er det køkkenet, der prioriteres højest. Når vi kører ud til privat rengøring, har vi alle remedierne med selv. Vores medarbejdere bærer altid synligt ID kort for din sikkerhed.

Hos Quick Rengøring ApS er kvaliteten i højsædet. Vi går ikke på kompromis og går først når kunden har sagt god for resultatet.